Sivero Hekwerken Roggel

Sivero Hekwerken Roggel

Sivero Metaal is van origine een familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar.

Het bedrijf is onder de familienaam Simons verschillende keren overgegaan van vader op zoon, aanvankelijk als dorpsmid in de kern van Roggel gevestigd . De bedrijfsactiviteit bestond toen nog hoofdzakelijk uit het maken van ploegscharen, beitels, schoffels en hoefbeslag voor paarden.

Vanaf 1950 heeft Sivero Metaal zich toegespitst op het vervaardigen van de Sivero pottenpers. Deze machine is door haar techniek en degelijkheid een begrip in de tuinbouw, voornamelijk in Nederland maar ook in Duitsland. In 1989 heeft Michel Simons, de huidige eigenaar, de bedrijfsactiviteiten overgenomen. Het bedrijf verhuisde naar Industrieterrein Laak . Door de toenemende vraag naar snellere, makkelijkere en betere machines voor tuin-, park en sportparkonderhoud, werd Sivero steeds opnieuw gevraagd deze te ontwikkelen en te produceren. Voor deze sector zijn dan ook verschillende machines en werktuigen ontworpen en in kleine series vervaardigd.

In januari 2001 is Sivero Metaal overgegaan naar een nieuwe hal gelegen aan Vrijkenstraat 22.

Op deze locatie hebben wij de beschikking over een ruime werkplaats met alle benodigde machines voor plaat- en metaal bewerking om efficiƫnt een goed product te kunnen leveren. De hal bestaat uit twee afdelingen, te weten een hal voor plaat- en constructiewerk en een afdeling voor het samenstelllen en lassen van rvs en aluminium producten.

Sivero Metaal is van vele markten thuis. Wij zijn gespecialiseerd in plaat en constructiewerk; dit kan zowel in staal, rvs en aluminium zijn. We denken graag met onze klanten mee en komen zo samen tot een goede oplossing.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hethekwerk.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sivero Hekwerken Roggel
Vrijkenstraat 22
6088PA Roggel

+31 (0)475 494016

Links

Website

Deel deze pagina

Sivero+Hekwerken+Roggel img