Mulder Hekwek en Montagewerk

Mulder Hekwek en Montagewerk

Hekwerk- en Montagebedrijf Mulder is een organisatie die in de afgelopen jaren is uitgegroeid van een regionaal tot een internationaal opererend hekwerkbedrijf.

Van gaas- en sierhekwerk tot industriƫle spijlenhekwerken en van draai- en schuifpoorten tot uitgekiende systemen voor toegangscontrole en terreinbeveiliging.
Veldafrasteringen voor sportvelden, compleet met bijbehorende ballenvangers, blinderingdoek en vangkappen vindt u ook bij ons. Denk hierbij met name aan hockey, voetbal en tennisvelden. Tevens plaatsen wij speciale afrasteringen ter beveiliging van publiek en medespelers bij honkbalclubs en nylonnetten bij driving ranges op golfbanen. Daarnaast bent u voor montagesystemen van reclameborden en banners bij ons aan het juiste adres.

Naast dit uitgebreide productassortiment ligt onze kracht in het feit dat we alom bekend staan als een hekwerkbedrijf waar deskundige verkopers na een eerste gesprek en/of bezoek zorgen voor een gedegen advies, waarna u snel een bijbehorende transparante offerte ontvangt. Onze focus ligt hierbij uiteraard op de prijs-kwaliteitverhouding. Als wij de opdracht ontvangen staan onze kundige monteurs garant voor professionele montage en installatie.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hethekwerk.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Mulder Hekwek en Montagewerk
Rondven 11
6026PX Maarheeze

+31 (0)495 592370

Deel deze pagina

Mulder+Hekwek+en+Montagewerk img